· 

Cruisen met je gezin

Cruisen betekent voor ons maximaal genieten, Heerlijk eten, een mooi en luxe verblijf afgewisseld met het bezoeken van mooie steden en bijzondere plaatsen. Onze kinderen zijn groot fan van cruisen. Zo zien zij veel, kunnen opscheppen over de plaatsen die zij bezocht hebben én ze leren er stiekem ook nog wat van. 

Vanaf het moment dat jij aan boord gaat begint meteen jouw vakantie. Je stapt dan in een andere wereld en bent (ook al ben je op vakantie met je kids) relaxed.

De combinatie van in de ochtend actief en in de middag ontspannen bij het zwembad zorgt voor voldoende rust en variatie voor de kids. Overdag bezoek je een stad en in de middag lig je op je luie XXX bij het zwembad. Het is redelijk eenvoudig om jouw kids enige vrijheid te geven. Je zit immers op een schip dus uiteindelijk kunnen ze niet ver weg. Daarnaast wordt er van alles georganiseerd dus zij vervelen zich zeker niet. 

Nu kent iedere stad zijn bijzondere plekken en heeft ieder vaargebied ook wel zo must sees. Als je echter een beginnend cruiser bent dan raad ik het Middellandse zeegebied aan. Lekker rustig water, met heerlijke temperaturen en voldoende cultuur en shop-steden om aan te doen.