Waar ben ik trots op...

Het meest dierbare en het mooiste waar ik het meeste trots op ben is nu 22 en 19 jaar oud. En mogelijk verklapt de leeftijd het al, naar alle waarschijnlijkheid mag ik niet al te veel over hen kwijt. Maar uiteraard zijn zij mijn allergrootste trots. Dag in dag uit ben ik blij met het voorrecht dat ik heb om hun moeder te kunnen zijn. Geweldig mooie mensen volop in de bloei en overgevoelig voor alles wat imago mogelijk kan schaden. Vandaar geen verdere details want dat kan mogelijk niet gewaardeerd worden... Dit zeg ik met een glimlach, want ik begrijp de puber-struggles maar al te goed. #thosewerethedays!


...maar gelukkig is er meer

Ik ga het hier niet hebben over de mensen die ik om mij heen mag hebben. Dat is uiteraard het grootste goed en iets waar ik het meest dankbaar en blij mee ben. Dit hoort voor mij thuis in Mijn verhaal. Hierbij een overzicht van de dingen die ik (samen met mooie mensen) heb mogen bedenken, maken en produceren. Hopelijk krijg ik de komende jaar meer van dit soort kansen om mooie dingen te maken... Ik houd jullie op de hoogte.

Maak kennis met mijn vriendinnetje Annie Trash. Annie Trash is eigenlijk een rijdende afvalbak, maar deze omschrijving doet onze Annie T. geen eer aan. Annie is namelijk zoveel meer dan dat. Zij zorgt ervoor dat mensen bewust worden van het feit dat afval gewoon in een afvalbak hoort. Onze Annie beleeft ook avonturen... volg Annie T op Facebook.


Hago Zorg vierde in 2017 het feit dat wij al meer dan 50 jaar actief zijn in de zorg. Hago Zorg is dan ook het enige schoonmaakbedrijf die dit kan zeggen. Door inzet van onze betrokken medewerkers is het mogelijk om dag in dag uit het verschil te maken bij meer dan 170 zorgorganisaties door heel Nederland.

Op Schiphol alleen al verzamelen wij meer meer dan 60.000 kilo aan plastic afval. Dat is ontzettend veel. Wat nou als wij van dit afval weer mooie dingen kunnen maken? 


Mijn eerste project voor Hago Zorg - de Clean Beds on Demand. Het gaat hier om de combinatie tussen mens en machine. Waar de machine zorgt voor een veilige reiniging van ziekenhuisbed én matras, zorgt de mens in het geheel voor de juiste logistieke afhandeling. Ook de website hoort er bij :)