Mijn reizen

Omdat ik het belangrijk vind om enerzijds goed voorbereid op pad te gaan en toch ietwat vrees voor het feit dat ik straks niet alle herinneringen meer op kan halen schrijf ik plannen en ervaringen op. Je herkent het vast wel dat je opeens terugdenkt aan een moment/plek maar niet meer alle details kunt oprakelen. Nou dat moment wil ik met deze pagina voorkomen.

Op de planning

In oktober gaan wij ons eerste ‘grote’ avontuur beleven. Een rondreis door de oostkust van USA, waarbij wij starten in New York en via een aantal steden (Indianapolis/Pittsburgh/Nashville) richting Atlanta rijden. Daar is de belangrijkste stop van onze reis. Hier kunnen wij na bijna 2 maanden (tegen die tijd) dan weer eindelijk even onze dochter Pimm omarmen. Zij zit sinds 15 augustus in Atlanta om te studeren aan Emory. Uiteraard moeten wij voor het weekend er weer vandoor en dan reizen wij via Savannah, Charlotte en Washington weer terug naar New York.
Ik plaats de voorbereidingen van deze reis en uiteraard een korte update van onze ervaringen aldaar. Wie weet komt het ooit van pas mocht je eenzelfde reis willen maken.