Wat staat er op mijn lijstje...

Misschien moet ik het wel mijn YOLO-lijst noemen... Voor mij bevat deze lijst:

  • plekken die ik zeker gezien wil hebben
  • restaurants die ik bezocht wil hebben
  • dingen die ik zeker gedaan wil hebben

voordat het tijd is om afscheid te nemen.

Deze lijst wordt gaandeweg aangevuld... Weet jij must sees, must do's of must visits dan houd ik mij aanbevolen!

1. Trouwen...

Op nummer 1 op mijn bucket list misschien wel het meest saaie bucket list onderwerp te bedenken, maar voor mij wel dé nummer één!

2. Infinity Pool Singapore

Water over het randje gooien bij één van de grootste infinity pools ter wereld. Deze bevindt zich in een super de luxe hotel, waar je dan op z'n minst toch een paar dagen moet logeren :). 

3. Perth

Een bezoekje brengen aan onze vrienden Stephen en Marta Brechany die wij tijdens één van onze cruises hebben leren kennen.


4. The Barge House

Naar The Barge House in Londen voor een Breakfast in Bread. Het is een brood wat je naar wens kunt volduwen met alles wat ook maar een beetje water in jouw mond laat lopen.

Kijk zelf maar, geen woord gelogen. Een calorieën-bom maar het is niet voor niets een YOLO-lijst.

Foto logo The Barge House

5. FG Okonomiyaki

Pannenkoeken eten zoals je nog nooit eerder in Nederland gedaan hebt. Ik hoor enthousiaste verhalen en was er onlangs even binnen. Helaas kreeg ik toen niet de mogelijkheid om te gaan zitten en te bestellen. Sterrenkok François Geurds bereidt op bijzondere wijze diverse Japanse pannenkoeken. Als shop-in-shop oogt het zeker laagdrempelig en het maakt je nieuwsgierig naar wat jij op je bord gaat vinden.
Meer lezen >>

Foto: Chefs Friends

6. Olympische Spelen 2024

De sfeer bij sportwedstrijden is moeilijk te beschrijven. Het is meeslepend, die passie die sport met zich meeneemt. De vastberadenheid die van de gezichten van sporters is af te lezen. Het grootste sportevenement wat alle landen van de wereld met elkaar verbindt is zeker een must see/visit en als het dan toch zo dichtbij is..

Foto AD.