· 

Feestje...zakelijk of privé?

De naam Denise is afgeleid van het Griekse Dionysos. De god van het feest. Nou en ik doe mijn naam graag eer aan en ben zeker niet vies van een feestje. Of het nu privé of zakelijk is. Steeds ben ik op zoek naar mooie locaties die bijdragen aan het WOW-effect van mijn evenement.

Onlangs was ik te gast bij Poppodium Annabel (verder Annabel) in Rotterdam. En nu ken ik Annabel alleen maar van de Check-in feesten waar onze zoon en dochter graag heen gaan, dus ik was heel erg benieuwd naar deze zaal. Wat zou deze locatie nou zakelijk te bieden hebben?

 

En Annabel heeft mij positief verbaasd. De vrijheid die zij jou bieden om met jouw eigen cateraar aan de slag te gaan is een grote pré. Daarnaast is het feit dat techniek al standaard aanwezig is voor mij heel aanlokkelijk. 

 Er is slechts één klein minpuntje en dat is, maar mogelijk is dit beroepsdeformatie (werk immers voor een schoonmaakorganisatie) is de geur van bier in de grote zaal. Ik ga graag de uitdaging aan bij Annabel om ervoor te zorgen dat dit voor zakelijke evenementen in ieder geval weg is. #uitdaging #goedbedoeld.

 

Ben jij eventmanager en vind jij het leuk om jouw klanten/opdrachtgevers te verbazen? Ben je normaal ook een halve rib kwijt aan techniek wat jij van alle uiteinde van Nederland moet laten invliegen? Organiseer jouw evenement bij Annabel en zorgt voor WOW en hebt geen hoofdpijn over techniek. Ga vooral zelf eens een kijkje nemen, je wordt niet teleurgesteld. Annabel verbaast!