· 

NOOIT TE OUD OM TE LEREN...

Tja volgens mij ben je nooit te oud om te leren. En zeg nou zelf 39 is toch helemaal nog niet oud, dus ik heb nog voldoende in huis om te kunnen leren en vooral te kunnen groeien. Dat is mijn 2017 motto.
En hoewel 2017 alweer bijna ten einde is kan ik jullie zeggen dat het leerproces dit jaar wel echt gestart is. Einde aan Zwelgje die het fijn vond om zichzelf vooral zielig te vinden, ook al had Zwelgje daar volgens haar uiteraard goede redenen voor. Maar in 2017 even power-uppen en zorgen dat je regie krijgt over je eigen leven, keuzes en ik denk daardoor uiteindelijk ook je eigen successen. Wat vinden jullie? Eens?

Grappig want dan verwacht je dat iemand het volgt wat je schrijft....dat is natuurlijk niet zo, maar toch lucht het op. Het van je afschrijven. Op een of andere manier en zonder dat ik nu al echt iets inhoudelijks gedeeld hebt voelt het per letter een onsje lichter. Nou dan volgt hier een heel epistel want er mogen wel wat kilo's af. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. De last die ik op een of andere manier op mijn eigen schouders heb gelegd voelt steeds zwaarder en daar moet een eind aan komen.

Nooit te oud om te leren

Maar enfin je zult je nu wel afvragen waar gaat dit heen? En om eerlijk te zijn weet ik dit ook nog niet precies. Maar ik neem jullie graag mee in mijn ontdekkingsreis. Een ontdekkingsreis naar 'the real me' en mijn de rol die ik inneem en het positiespel wat ik speel om te komen waar ik ben. Ik ben er namelijk achter dat ik op zowel privé als zakelijk vlak nog heel wat meters kan en moet boeken, zodat ik kan groeien tot de persoon zoals ik wil dat mensen mij zien. Stiekem ligt het net iets anders, want stiekem gaat het om de reis, zodat ik mezelf leer zien zoals ik ben en dat ik daar mijn weg mee weet te vinden in de talloze gebeurtenissen die nog gaan komen. Van die reis, die ontdekkingen, de gebeurtenissen wil ik jullie (en wie is die jullie???) zo nu en dan op de hoogte brengen. Wellicht ben ik wel niet de enige die dit meemaakt en wellicht ben ik wel niet de enige die nooit te oud is om te leren...