Blog

Blog · 23. maart 2018
Ken je het gevoel dat je net in een bepaalde flow zit, dat het nét allemaal op rolletjes loopt? Dat je mooie dingen met mooie mensen mag doen. Dat er niets (ok bijna niets) misgaat en dat jij om jou heen alleen maar lachende gezichten ziet. Ken jij dat gevoel? Nou ik ook...totdat
Blog · 24. november 2017
Twee kleine ogen kijken mij aan. De één wat troebel door staar, maar dat maak de blik die vertrouwen uitstraalt niet minder waar. Een blind vertrouwen om precies te zijn. Het vertrouwen dat ik er voor haar ben en dat ik zal doen wat goed voor haar is. Maar klopt dat wel? Zal en kan ik doen wat goed voor haar is? Zij betekent zoveel voor mij en ik wil zo graag teruggeven wat zij mij gegeven heeft, maar dat zal volgens mij nooit meer lukken in de tijd die wij nog samen hebben.
Blog · 18. november 2017
Ik ben op zoek mooie waterige druppels, naar hartverscheurend janken en naar voor mij waarschijnlijk het onmogelijke, althans zo voelt dat nu.... Nu heb ik alleen maar droge tranen...en een afschuwelijke leegte., mijn stille verdriet. Ik wil ongegeneerd kunnen huilen, troost durven zoeken en open durven praten over mijn verdriet. Morgen (19 november) is het namelijk de sterfdag van mijn vader.
Blog · 05. november 2017
Het is even stil geweest en niet zonder reden. Het schrijven van een blog is me-time en helaas was er de afgelopen tijd weinig ruimte voor me-time. Dat moet ik anders zeggen, ik heb mezelf de afgelopen periode minder me-time gegund. Zoals ik eerder al zei, is het bij mij in mijn hoofd, maar ook in mijn leven en zeker in mijn agenda 'Alle Dagen Heel Druk'. En weet je, ik heb dat nodig. Ik kan niet zonder die drukte, die drukte geeft me het gevoel dat ik leef.
Blog · 19. oktober 2017
Silent coach Ik schrijf niet om de aandacht, de bevestiging of wat voor reden dan ook. Ik schrijf dit omdat ik het fijn vind om dingen van mij af te schrijven. Ik doe het niet om de mening van een ander, maar moet bekennen dat de reacties op mijn voorgaande blogs wel heel goed voelen. Ik ben dit jaar de uitdaging met mezelf aangegaan om aan een betere ik te werken. Het schrijven van mijn blogs helpt me bij het ordenen van mijn georganiseerde chaos. Het is mijn stok achter de deur.
Blog · 09. oktober 2017
Doodsbenauwd krijg ik het als ik me besef dat die tijd weer aanbreekt. De tijd waarin de ene borrel de andere afwisselt, waar je van kerstfeest naar nieuwjaarsfeest gaat. De tijd dat je iedereen opgewonden plannen hoort smeden en de vrouwen uren praten over hun kleding. En het enige wat ik kan denken...en begrijp me niet verkeerd...alleen denken want uitspreken is nog wel een dingie. Maar goed het enige wat ik kan denken is: oh mijn god hoe doorsta ik het deze keer?
Blog · 06. oktober 2017
Eén van de dingen die ik moet leren om mezelf als persoon verder te kunnen ontwikkelen is het toepassen van een functionele stilte. Say what?1? Ja precies dat. Een functionele stilte, een stilte kan namelijk zoveel meer zeggen dan alleen een moment zonder geluid.
Blog · 03. oktober 2017
Tja volgens mij ben je nooit te oud om te leren. En zeg nou zelf 39 is toch helemaal nog niet oud, dus ik heb nog voldoende in huis om te kunnen leren en vooral te kunnen groeien. Dat is mijn 2017 motto.